Post by mispcokallara on Feb 11, 2022 19:59:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Ikreiz, kad saņemu citu ierīci, es vienmēr noteikti lejupielādēju šo spēli. Tas ir absolūti pārsteidzoši!! Es skrienu tik gludi, un man nekad nav problēmu ar ielādi un/vai spēlēšanu. LABS DARBS.
Spēlēju šo spēli pirms gadiem un man patika! Atrisināja katru līmeni, pavadot daudz laika spēlējot un izbaudot to. Izmēģināju šo jaunāko versiju, un tā ir kļuvusi nomākta un pārāk sarežģīta. Es to atinstalēju.
Nav iespējams iegūt dimantus. Lai iegūtu zelta zvaigzni, jums ir jāspēlē pārāk daudz līmeņu. Domāju, ka tas būtu jāmaina. Kazino, kurā tu nekad neuzvarēsi dimantu. Jādod vairāk iespēju iegūt dimantus. Darbības laikā ir jābūt iespējai atcelt uzdevumu. Bez tam es tam piešķirtu 5 zvaigznes, bet līdz tam došu 3
Jūs labojat dažas kļūdas un veicat dažus uzlabojumus, taču ir kaut kas, kas ir jālabo, un vai burti ir pārāk mazi kādam, kurš nevar redzēt labi, spēles mazie burti, kas būtu jālabo, izņemot to, ka spēle ir forši. Tā kā es neesmu vienīgais, kas tos burtus neredz, tiem vajadzētu būt lielākiem. Paldies un jauku dienu.
Nepieciešami dimanti katrai dīvainai lietai, neatkarīgi no tā, vai tā ir uzlabojumu iegāde vai pat jauna apgabala atbloķēšana. Kazino ir vienkārši kaitinošs, un tas ir vienīgais veids, kā nopelnīt šos sasodītos dimantus.
Es nespēju noticēt, ka Lives Restoring ir jāuzpilda atkārtoti. Tam pat nav atpakaļskaitīšanas, lai jūs varētu atjaunot Lives un varētu atkal slīdēt, taču uzminiet, kas jums acīmredzami ir nepieciešams, lai izmantotu diafragmu. PS. Es to spēlēju bezsaistē.
Man patika spēle, taču tā ir pārāk dārga, un nav cita veida, kā nopelnīt dimantus, kas nepieciešami jaunināšanai. tas ir nomākta
Spēle ir jauka, bet pārāk dārga. Es to neieteiktu, ja vien nevēlaties pāriet uz augstākiem līmeņiem.
Pārsteidzošs laika slepkava. Patīk spēlēt šo spēli. Lai gan mana redze kļūst vājāka, esmu atkarīgs no šīs spēles. Ikreiz, kad man rodas vēlme spēlēt šo spēli, kad es pārtraucu spēlēt.
Spēlē daži dārgakmeņi tiek izmantoti ātrāk nekā iepriekš. Nepietiek laika, lai papildinātu klientu gaidītos galvenos plauktus. Jūs galu galā iestrēgsit mini līmeņos, un tad atkal jāsāk no jauna. Vecākā versija bija daudz labāka salīdzinājumā ar jaunāko versiju.
pirmajās dienās, taču viss ir skaidrs, ka katrs līmenis ir jāatkārto četras reizes, lai iegūtu 4 dārgakmeņus — vai jums nešķiet daudz? ir arī skaidrs, ka jums ir jājaunina ar 5 dārgakmeņiem un skaidru naudu katru reizi, kad nepieciešams jaunināt vienu stendu, nauda ir viegli dārgakmeņi nomākta. 40 dārgakmeņi, lai uzlabotu televizoru vai akciju telpu... Atkal kaitinoši. vēl neesmu redzējis nevienu sludinājumu, kas ir jauki. laba faktiskā spēle līdz šim.... ja būtu veids, kā apiet "dārgakmeņus", es dotu tai 10/10.
Tā patiešām ir jautra spēle, taču tā ir pārāk dārga jauninājumiem, un nav nekādu bonusu vai dāvanu, kas palīdzētu savākt naudu un dimantus. Tas ir kā piespiešana iegādāties naudu un dimantus, lai turpinātu spēli. Spēle arī stagnē. Tas pats varonis ierodas veikalā, un jūs jau zināt, ko sagaidīt.
Man patīk spēle, patīk vadīklas, man tā patīk, bet zin kāpēc, šī spēle patērē daudz datu. Es spēlēju tikai apmēram 5 minūtes, un tas jau patērē apmēram 200 MB. Atvainojiet, bet man šie dati ir vajadzīgi arī citām lietām. arī jauninājumi ir pārāk dārgi. Katru reizi, kad mēs pārceļamies uz citiem vārtiem, jaunu veikalu, mēs sākam no sākuma, mums ir jāuzlabo apsardze, tīrīšanas rīks, ratiņi utt. Vai jūs varat veikt jaunināšanu tikai vienu reizi, un mēs to varam izmantot nākamajā veikalā.
Šī spēle ir tik jautra! Man patīk grafika, sižets un tas, kā jūs varat nopelnīt dimantus, atkārtojot līmeņus
Jūs nevarat spēlēt bez dārglietu iegādes, vecākā versija bija laba
Tā ir lieliska spēle, taču dārgakmeņu atjaunināšana prasa PĀRĀK ilgu laiku, un tos laimēt kazino ir gandrīz neiespējami. Lūdzu, padariet to vieglāku! Domāju dzēst.
Sākumā viss ir kārtībā, bet, ja esat pabeidzis 17. līmeni, jums ir jālejupielādē cits līmenis, tas aizņem tik daudz laika. Es nespēju noticēt, ka tas ir nepieciešams, lai padarītu to ātrāku..
Supermarket Mania Journey Strategie tcp
Sākumā tas bija jautri, bet, kad es sasniedzu otro posmu ap 16. līmeni, tas bija daudz grūtāk, es domāju, ka esmu gatavs izaicinājumam, līdz ieradās zagļi, es turpināju to atlasīt, bet varonis turpināja mēģināt papildināt plauktu. Es neko nevaru darīt, lai to apturētu. tad viņš aizietu, un tas tiktu uzskatīts par dusmīgu pieskārienu pret mani. Tas ir ļoti kaitinoši. Es ignorēju faktu, ka tā pati sieviete divas reizes pēc kārtas zaudēja savu bērnu un joprojām mēģināja dabūt ķeksi, kas bija ļoti grūti, gandrīz neiespējami.
netērējiet savu laiku šai spēlei. kad atbloķējat 2. sadaļu (18. līmenis), jums ir jāpērk viss no jauna ar dimantiem. mana kļūda bija pirkt dimantus, cerot, ka viss jauninājums, ko nopirku, paliks, bet tā nenotiek
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Arkády mwwc
Tas ir labs laiks, taču, godīgi sakot, dažos līmeņos ar spēli $ nevar atļauties apsargu. Tad arī monētu un dimantu cenas ir pārāk dārgas. Atlaides ir ļoti maz.
Šī spēle ir jauka, diemžēl tā liek jums iegādāties dimantus, lai tikai iekļūtu nākamajā posmā. Tas ir skumji.
Man tas patīk, bet kāpēc es vairs nevaru lejupielādēt jaunus līmeņus??? Es mēģināju vairākas nedēļas, bet joprojām ir rakstīts: "Mēs pievienojam dažus līmeņus, tikmēr jūs varat spēlēt citus līmeņus..." Kas pie velna?
Šī spēle ir jautra un patīkama. Varat jaunināt plauktus, un spēles laikā tas tiek papildināts, taču tas noveco.
Supermarket Mania Journey Strategi sem
Supermarket Mania Journey Strategie tcp
labi, tas ir labi, bet ir dažas problēmas ar citu spēļu reklāmām. uzlabošanai vajag daudz juvelierizstrādājumu, un spēle man nedod nekādas rotas, izņemot vienu vai divas reizes mēnesī
Supermarket Mania Journey Strategi xeo
Nav pietiekami daudz monētu, lai pārvarētu noteiktu līmeni. Spēle kļūst pārāk sarežģīta pārāk ātri. Jautri par laika tērēšanu, bet ne pēc kāda laika.
Jauninājums ir pārāk dārgs, jo dažas mašīnas maksāja 40 dimanta. Vai zini, tas ir neprātīgi?
Ļoti saspringts vai ļoti garlaicīgs. Dažos līmeņos tā ir pārāk ātra ielīmēšana, lai sekotu līdzi, savukārt citos līmeņos tā ir tik lēna, ka jūs vairākas minūtes skatāties ekrānā (apmēram tikpat jautri kā reklāmu skatīšanās). Briesmīga laika un uzglabāšanas vietas izšķiešana tāpat kā citas G5 spēles
Supermarket Mania Yolculuğu Strateji Oyunları ymf
Tiešām patīk spēlēt šo spēli. Ļoti atkarību. Ir sasniegts Pier Shop beigas, taču nevar iet tālāk, jo tajā teikts, ka drīzumā tiks atjaunināts. Nu tas ir teikts kopš decembra vidus. Lūdzu, sakārtojiet to.
Garlaicīgi un lēni. Es neiesaku. Arī grafika sūkāt.
Spēles grafika ir ļoti slikta, salīdzinot ar lietotnes lielumu. Tas nav tik labi. Es nožēloju, ka to lejupielādēju.
Pagaidām tiešām laba spēle. Es zinu, ka parādīsies grūtāki līmeņi, bet tas ir izaicinājums! Jāturpina!😊
Es tam piešķirtu labāku vērtējumu, ja jūs varētu izmantot monētas, nevis dimantus, lai uzlabotu. Kazino reti dod jums dimantus, tāpēc ir ļoti grūti iegūt to, kas jums nepieciešams. Lūdzu, atvieglojiet jaunināšanu ar monētām, nevis dimantiem
Sākotnēji lietotāji izbaudīs šo spēli, bet, līmenim ejot, viņi liek jums iegādāties dimantu, jo šajā spēlē ir ļoti grūti nopelnīt dimantu un līmenis atbloķēsies tikai ar dimanta palīdzību....... Šī spēle ir tikai pelnīt naudu, nevis lietotājam
Ļoti aizraujoša un jautra. Es esmu visaugstākajā līmenī un gaidu, kad tas tiks jaunināts. Par šo spēli jums būs jātērē nauda. Būtu jauki laimēt vairāk dimantu kazino. Kad maksājat par kasieri utt., jums vajadzētu būt iespējai paturēt to, ko iegādājaties katram līmenim.
Tas ir tieši tā, kā tas bija, kad es to spēlēju bērnībā, man tas patīk. Tomēr lietotne avarē, ja tālrunī ir maz vietas.
pārāk daudz problēmu pabeigt līmeņus bez dimantiem, kurus var iegādāties tikai par naudu, vai arī jūs iegūstat 6 dimantus, spēlējot vienā līmenī 4 reizes. lieki tērēt laiku, jo jums ir nepieciešamas līdz pat 25 un 50 zvaigznēm, lai uzlabotu katra vienuma pakāpi
Man patīk šī spēle, taču tā ir kļuvusi pārāk dārga, lai iegādātos kristālus. Kad es spēlēju šo spēli pirms vairākiem gadiem, jūs varējāt laimēt pietiekami daudz kristālu, bet tagad jūs gandrīz nekad neuzvarējat. Es neiebilstu šur un tur tērēt nepāra £1,99, bet atsakos tērēt £9,99 vairāk, lai varētu pāriet uz nākamo veikalu. Žēl, jo šī ir lieliska spēle. Es tagad nevaru progresēt, nenopērkot 70 kristālus, ko es nedarīšu, tāpēc spēle man ir beigusies.
Tā ir jautra spēle. Man nav iebildumu vākt dārgakmeņus, kas nebija viegli, un mēģināt laimēt dažus spēļu automātos.. bet pēc vārtiem... atiestatīšana to man sagrauj... jums ir jātērē dārgakmeņi no jauna. .. ar ko jūs nekad nevarēsiet iegūt pietiekami daudz... un ir ļoti dārgi, lai tam tērētu reālu naudu.. jo jums ir nepieciešams DAUDZ dārgakmeņu, lai varētu virzīties uz priekšu.. atinstalēšana pēc vārtiem.
Супермаркет Мания Путешествие Стратегии oqv
Labas un vienkāršas vadības ierīces. Džemu nav viegli iegūt. Ja tas ir viegli, interesantāk.
Tā tiešām ir laba spēle!! Bet es nezinu, kāpēc tā līmeņi netiek lejupielādēti no 18. līmeņa, un tas ir šī negatīvais punkts, kas mani ļoti sarūgtināja
Šī spēle sākās jautri, bet starp to, ka dimantus ir grūti nopelnīt, un citus līmeņus, kurus nav iespējams pārspēt, neiztērējot reālu naudu, jo bez tā nevar nopelnīt nepieciešamos dimantus, es nolēmu dzēst. Jauninājums nedrīkst sastāvēt no monētām UN dimantiem. Vīlies
Man tas patika. Es joprojām esmu 18. līmenī, bet pēc ielādes tas apstājās, un pēc tam atgriezieties izvēlnē. Es turpinu to darīt atkal un atkal, bet tomēr. Tas nedarbojas. Ko man darīt ?
tik garlaicīgi. tāpat kā jūs gaidījāt 10 sekundes, kamēr klienti ieradīsies, un klienti, kas turpina ierasties, ir vecmāmiņas, kas pārvietojas lēni. un jums ir jāspēlē 5 reizes 1 līmenī, lai tikai iegūtu dimantu. es domāju tā boooorrrring!
Var kļūt mazliet garlaicīgi, ja vēlaties nopelnīt zelta zvaigznes par katru līmeni, bet es saprotu tā nozīmi — ja jūs pieliekat daudz pūļu, jūs vismaz nopelnāt vērtīgu atlīdzību, un šis paņēmiens attiecas uz reālā pasaule. Jebkurā gadījumā, lai gan šī ir godīga spēle, es dodu priekšroku darbvirsmas versijai, kas koncentrējas uz sižetu, nevis zelta zvaigznēm.
Man patīk šī spēle, tā ir tik atsvaidzinoša, taču es vēlētos saņemt vairāk atlīdzību un reklāmas, lai nopelnītu kristālus
Apbrīnojama spēle. Jums progresējot ir grūtāk iegūt dārgakmeņus, un es iesaku sievietei aiz letes palikt tur pat nākamajā līmenī.
Šī spēle man ļoti patika, bet tā nedarbojas bez interneta. Man par to ir žēl. lūdzu, dariet kaut ko līdzīgu bez interneta.
spēle ir laba, bet lielākā daļa lietu nav labas, piemēram, kad zagļi ieradās, viņi tos skaita normāliem cilvēkiem n spēle pat nedod iespēju zagļiem man patiešām ienīst to lietu tikai tāpēc, ka es pat nevaru šķērsot līmeni, jo viņi to izdarīs. nedodiet nekādu iespēju zagļiem izkļūt no tirdzniecības centra