Post by mispcokallara on Feb 11, 2022 20:05:51 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody wiele tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
Bardzo polecam wszystkim tą grę, jak nie można jej lubić, co świetnie poradzi sobie na serio polecam
Nic fajnego
Talking Tom Cat 2 na Android - Pobierz za darmo - Anderbot
Bardzo niesamowita aplikacja. Dziękuję strój 7 ograniczony do tworzenia tej gry.
Rozmowa Toma i Bena Wiadomości
Talking Tom & Ben News Διασκέδαση bqi
Nie można wody na nudę
Zajebiste
Mega fajne
Ta aplikacja jest zabawna 😂😂
Moja siostrzenica naprawdę lubi tę grę i ma iPada, ma dopiero trzy lata, więc tak naprawdę nie wie, co robi w rzeczywistej aplikacji, bo po prostu zawsze naciska losowe rzeczy, a czasami, gdy wydaje dziecięce odgłosy, Tom czasami ją kopiuje, ale myślę to zabawne 🤣
kocham
To niesamowite dla moich dzieci
Talking Angela – Aplikacje w Google Play
Chcę podrapać Toma i Bena wiadomości
Super gra❤️❤️❤️😎
Nie rozumiem na Samsung Galaxy S III działam innych
Uwielbiam tę grę Jest taka zabawna Moja siostra śmiała się, aż nieśmiała płakała
Dobra gra, ale musisz zapłacić za bana, aby walczyć?
Gra jest spoko ale brakuje mi jeszcze jakis fajnych dodadków
niskiej jakości widok
To gra o duchach to bardzo horror, nie pobieraj gry, rozmawiając z Tomem i Benem, to duch, nie rób tej gry, proszę
Talking Tom & Ben News Hiburan vhl
Ten ssany tyłek nawet nie pozwolił mi go pobrać, a miałem wystarczająco dużo pamięci, więc napraw swoje rzeczy, dzieciaki, jeśli nie chcesz się uszyć jk, to był znowu żart jk dzieci, nadal jest do dupy
Było w porządku, ale nudno
Sky Roller Arkadspel ljy
Bardzo złe doświadczenie, ale oceniłem go na 3, ponieważ jest dobry dla dzieci od 3 do 5 lat.
Najśmieszniejsza gra
Ta gra jest tak brzydka, że musisz zapłacić jednego dolara, aby odblokować wszystko, więc nie i nie.
Gra jest dobra, ale grafika nie jest dobra
Rzeczy bezużyteczne są z pieniędzy
Ta gra jest bardzo fajna i polecam
W starszej wersji jest przycisk tv, ale teraz nie mogę znaleźć przycisku tv, który był tylko częścią moich dzieci, jak większość teraz mnie pyta, ale nie mogę go znaleźć. Podaj wskazówki lub udostępnij je w następnej wersji.
To jest straszne😂😂😂😂😓😨😨😨😨
Nudy to jest nudne robię dupy: O
Zabawne hehe
Uhmmm myślę, że to jest gra jest ok, ale mój brat ją uwielbia, bo jest mały i ja też kocham 😃
Talking Tom & Ben News Zabava ckn
to zbyt zabawne dla dzieci, w które graliśmy najczęściej, a niektórzy nie grają, jest wiele Talking Tom stworzonych przez każdego, dzieci lubią grać w te gry, ponieważ rozmawiają z nami i są dla nich miłe, a to zbyt zabawne
Bardzo śmieszne