Post by mispcokallara on Feb 11, 2022 20:30:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Ούτε καν ανοίγει!Μόλις το κατέβασα και δεν φορτώνει!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, διορθώστε το, δεν θα με αφήσετε να μετακινηθώ πουθενά
Φοβερο!!! Δεν επιβιβάζεται μετά από 20 λεπτά όπως άλλα παιχνίδια που έχω παίξει στο παρελθόν. Συνιστάται
Κολλάει και δεν μου ανοίγει το παιχνίδι κατά τα άλλα είναι εντάξει
💝💖🎀🎀👗👗👗👱♀️👱♂️💅🤜
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε διαμάντια ή περισσότερες ευκαιρίες για να αγοράσετε πράγματα με μετρητά. Αν όλα κοστίζουν σαν 200 διαμάντια και οι ανταμοιβές μου για εργασίες που μερικές φορές διαρκούν ώρες είναι μόνο 5 διαμάντια, δεν αξίζει πραγματικά τον κόπο.
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό! Το λατρεύω και το παίζω πάντα στον ελεύθερο χρόνο μου. Μου αρέσει πολύ η ιστορία του παιχνιδιού και τα καλά γραφικά! Συνιστώ αυτό το παιχνίδι αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι ιστορίας διασημοτήτων!
Καποια σημεια του παιχνιδιου μου τα βγαζει μαυρα οπως καποια μαγαζια και εστιατορια...επισης μου δειχνει ετσι και τα αυτοκινητα που περνανε..φτιαξε το!!
Ωραία Ο κωδικός εξαργύρωσης μου είναι ANZGFBXG
Το παιχνίδι. είναι gay omonos logos pou tou ebala 1 asteri einai oti exei moda
είναι πολύ πολύ καλό στην πραγματικότητα, αλλά ........ μου αρέσει μπορείτε να κάνετε την ενέργεια πιο γρήγορη για να ξαναγεμίσετε και να κάνετε τα πράγματα αξεσουάρ φορεμάτων και όλα λίγο φθηνά; Όλα αυτά λατρεύουν το παιχνίδι σας 😁😁💕💕💕!
Δεν είναι πολύ κακό αν έχεις υπομονή ή χρήματα. Ωστόσο, θα πρότεινα περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα και να αυξήσετε τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας για κάθε επίπεδο. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν το χρόνο να επιστρέφουν κάθε μιάμιση ώρα περίπου απλώς για να κάνουν πράγματα, και αυτό γίνεται ενοχλητικό μερικές φορές. Συνολικά, θαυμάζω την τεράστια ποικιλία ρούχων για να διαλέξω, απλά θα ήθελα να ήταν ευκολότερο να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα.
😂❤👋
Δίνω μόνο 2 αστέρια γιατί είχα ένα κακό προαίσθημα για τις κριτικές
τελειο παιχνιδι.👌
Φοβερό ζω αυτό το παιχνίδι περισσότερο από οποιοδήποτε παιχνίδι που έχω παίξει
Εξαιρετικό
Πραγματικά απίστευτο παιχνίδι! Το αγαπώ! Αν και είναι λίγο ακριβό
αγόρασα πακέτο μεγάλης αξίας, αλλά δεν το πήρα. μπορείς να με βοηθήσεις? κάποιος από υποστήριξη να απαντήσει;;; κανείς
Δεν μου αρέσει το invetee πράγμα bcs κανένας από τους φίλους μου δεν κατεβάζει το παιχνίδι, παρακαλώ, κάντε το με δυνατότητα παράβλεψης με διαμάντια
Παιδιά ο κωδικός μου είναι QFIZLSBR
4 επειδή δεν είναι διαθέσιμο σε tablet!!!!
Reedem kai se emena ZTVMRTGV
Hollywood Story®Bintang Fesyen Cabaran upku
ο κωδικός μου για δώρα: MQEAIMFN
δεν μου αρες πολυ γιατι ολο κολλάει ☹️😣😓😭
Οι τελευταίες 5 αποστολές δεν θα ξεκλειδωθούν επειδή δεν έχω προσκαλέσει 10 φίλους στο παιχνίδι, δεν έχω προσκεκλημένο, δεν έχω μοιραστεί ένα gif και δεν έχω φτάσει στο επίπεδο 30 σε κουλοχέρηδες (είμαι επίπεδο 103 αλλά μόνο επίπεδο 15 σε υποδοχές). Νομίζω ότι έχω τελειώσει με το παιχνίδι, δεν έχω νέες ιστορίες εδώ και 2 εβδομάδες.
Hollywood Story®: Fashion Star 冒險 izo
Τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι είναι χρήματα, τότε έπαιζα ξαφνικά, δεν υπάρχουν άλλες ιστορίες μέχρι να ολοκληρώσω την ιστορία που απαιτεί χρήματα, παιδιά θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε, είναι εκατομμύρια παιχνίδια εκεί έξω που μπορείτε να παίξετε χωρίς δεδομένα ,τώρα το μόνο που κάνω είναι να γυρίσω ταινίες, να βρω συλλεκτικά αντικείμενα και τηλεοπτικές εκπομπές και να παίξω μίνι παιχνίδι, να προσπαθήσω να είσαι προσεκτικός, δεν έχουν όλοι χρήματα και αν ήσουν στη θέση μας, δεν νομίζω ότι θα σπαταλούσες τα χρήματά σου ένα παιχνίδι όταν κάνετε hv άλλα κουτιά.
Modern Warplanes: PvP Warfare Veiksmas pirj
Και το ξανακατευασα 5φορες
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν σας δίνουν αρκετά χρήματα ή ενέργεια ή διαμάντι, δώστε μας περισσότερα χρήματα, ενέργεια και διαμάντια
Χρειάζομαι ένα email για να παίξω το παιχνίδι που είναι απλώς χάος
Θα έβαζα 5, γιατί είναι πολύ ευφάνταστο και χαλαρωτικό παιχνίδι. Αλλά! Δεν μου βγάζει καθόλου να κάνω εξαργύρωση κωδικού από φίλους του παιχνιδιού. Και δίνει πολύ λίγα διαμάντια. Εμφανίζει και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα με την εξαργύρωση; Παρακαλώ πολύ επιβεβαιωμένος του ζητήματος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Τελειοποιήστε τον κωδικό μου SSCJNGJC
Αααααα!👎👎
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά τα φορέματα είναι πολύ ακριβά, γι' αυτό δίνω σε αυτό το παιχνίδι 4 αστέρια και υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις.
Hollywood Story®: Fashion Star Sarguzasht nxq
Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι τέλειο! AWBJOUBA εξαργυρώστε τον κωδικό για δώρα!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Βαρετο και χαζο