Post by mispcokallara on Feb 11, 2022 20:33:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα πολύ κακό παιχνίδι, δεν μπορώ να ολοκληρώσω το 17 επίπεδο, ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα, καθιστήστε το αργό διαφορετικά θα διαγράψω αυτό το παιχνίδι
Αλλά κάνει πολύ όρα να εγκατασταθεί.
Το παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου Formula είναι τόσο φανταστικό και χαρούμενο παιχνίδι. Διαθέτει εύκολο σύστημα ελεγκτή.
Formula Car Racing: Car Games Strategi osu
Είναι πολύ κακό παιχνίδι .. όποιο αυτοκίνητο κι αν έχετε, αυτό δεν αλλάζει με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας. Ίδια ταχύτητα για κάθε αυτοκίνητο..και πάντα το αυτοκίνητό σας θα είναι το τρακαρισμένο αν συγκρουστεί με κάτι
สเนคอารีน่า แอ็กชัน ttkc
Ωραίο παιχνίδι και ωραίος έλεγχος, αλλά τόσο ενοχλητικό όταν βρίσκεστε στη μέση ενός αγώνα και εμφανίζεται μια διαφήμιση που διακόπτει το παιχνίδι και μπλοκάρει την οθόνη του παιχνιδιού που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να παίξετε το παιχνίδι π.χ. η διαφήμιση είναι απλώς στην οθόνη που πρέπει να ξαναρχίσετε το παιχνίδι αρκετά καιρός να ξεφύγουμε από τις διαφημίσεις τόσο ενοχλητικές. Είμαι στο σημείο της διαγραφής εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί.
Νομίζω ότι είναι ο τρόπος τους, οποιεσδήποτε πρόσθετες προσπάθησα να συμμετάσχω σε έναν αγώνα και μου έδινε μια διαφήμιση κάθε 5 δευτερόλεπτα εξαιρετικά ενοχλητικό, επίσης, ο ήχος του αυτοκινήτου ακούγεται σαν και η ηλεκτρική σκούπα
Ειναι τελειο αλλα δεν μπορω να περασω εκεινη την πιστα με τον χρονο και μου σπαει τα νευρα!!!!!!!!
Γενικά δεν είναι κακό, τα χειριστήρια του οδηγού είναι αρκετά καλά. Ένα ζήτημα είναι ότι αφού περάσει από το μενού για να επιλέξετε μια πίστα και έναν αγώνα, το παιχνίδι επιστρέφει από προεπιλογή σε διαφορετικό κομμάτι και αγώνα. Το κύριο ζήτημα για τη χαμηλή βαθμολογία είναι ο πίνακας στατιστικών αφού οι περισσότεροι αγώνες δείχνουν το αυτοκίνητό μου με τον ταχύτερο γύρο και τον ταχύτερο χρόνο αγώνα, αλλά στην τελευταία θέση και το χαμηλότερο ή καθόλου $. Θα ψάξω αλλού για μια καλύτερη προσπάθεια να δώσω μια ακριβή εμπειρία "αγώνα".
Το Formula Car Racing είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. τόσο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας εκπληκτικών παιχνιδιών.
Έμοιαζε καλά, αλλά οι διαφημίσεις με σταμάτησαν να παίζω
Το παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων Formula συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι, αλλά έχει μερικά σφάλματα και λάτρεις. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
περισσότερες διαφημίσεις παρά αγώνες. διαφήμιση πριν επιλέξετε το αυτοκίνητό σας. διαφήμιση πριν από τον αγώνα. διαφήμιση μετά τον αγώνα σας. Παρακολούθησα μια άλλη διαφήμιση για να ξεκλειδώσω ένα αυτοκίνητο που δεν ξεκλείδωσε. τα προγράμματα οδήγησης AI (υπολογιστή) ήταν επίσης χάλια. ο χειρισμός του αυτοκινήτου είναι επίσης χάλια και δεν ελέγχει όπως κάθε αυτοκίνητο ελέγχει στην πραγματικότητα πόσο μάλλον ένα αυτοκίνητο τύπου...
Πολύ καλά ωραία γραφικά.
Αυτό είναι πολύ εμπνευσμένο παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι ήταν time'best παιχνίδι και έλεγχος πολύ κακός μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι
Ουάου, τι διασκεδαστικό παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου. Το παίζω κάθε λίγες ώρες και εξακολουθώ να ενθουσιάζομαι. Είναι πολύ εύκολο στο παιχνίδι και βολικό.
Είμαι κολλημένος στο επίπεδο 17 και δεν μπορώ να το ολοκληρώσω με το πιο ακριβό αυτοκίνητο. Αυτό το παιχνίδι είναι χάσιμο χρόνου και δεδομένων. Η μέγιστη ταχύτητα όλων των αυτοκινήτων είναι μόλις 220 km/p. Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και σας προτείνω επίσης να μην το εγκαταστήσετε
Den to protino
Τα δίχτυα αγωνιστικών αυτοκινήτων Formula είναι πολύ καλά χρωματισμένα. Ο ήχος του παιχνιδιού αγώνων αυτοκινήτων φόρμουλας είναι πολύ καλός ...
Ξεκλείδωσε το κορυφαίο αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να αγωνιστώ μαζί του. Όποια πίστα και να επιλέξω με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν φαίνεται να λειτουργεί, αλλά μπορώ να παίξω με το 1ο αυτοκίνητο. Αυτό είναι κουτό.
Όχι και άσχημα, αλλά τα γραφικά πρέπει να βελτιωθούν, αλλά μου αρέσει
Είναι νέα φόρμουλα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου, υπάρχουν διαφορετικές δύσκολες πίστες για να ολοκληρώσετε το αγωνιστικό σας ταξίδι
Η εφαρμογή κολλάει μόλις ξεκινήσω τον αγώνα
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ ωραία αυτό το παιχνίδι δεν κολλάει στο παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά οι διαφημίσεις είναι κάπως ενοχλητικές σε αυτό το παιχνίδι, κάθε 5 δευτερόλεπτα εμφανίζονται πάντα διαφημίσεις
Είναι σαν να είσαι σε πραγματικό αγώνα👍
Δεν είναι κακό, αλλά τα γραφικά είναι πολύ άσχημα και το αυτοκίνητο πηγαίνει εδώ και εκεί πολύ, γι 'αυτό έχω εσένα μόνο και μόνο για να ξεκινήσω σε αυτό το παιχνίδι και όλα τα αυτοκίνητα και άλλα πράγματα θα είναι καλά
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι αγώνων / αυτοκινήτου για μένα. Χωρίς διαφημίσεις μετά από κάθε αγώνα και πολύ εθιστικό. Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στο παιχνίδι. Συνέχισε την καλή δουλειά!!
Είναι καλό παιχνίδι... Μου αρέσει πολύ... Αλλά χρειάζεται να κάνω περισσότερες αποστολές και γραφικά
Formula Car Racing: Car Games استراتژی rrr
Formula Car Racing: Car Games حکمت عملی rft
Οι αγώνες αυτοκινήτων Formula είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εύκολο στο παιχνίδι. Υπέροχα γραφικά με ενδιαφέροντα επίπεδα
Formula Car Racing: Car Games Strategi osu
Έχω ολοκληρώσει μέχρι το 100ο στάδιο της λειτουργίας καριέρας αυτού του παιχνιδιού, αλλά μετά από αυτό, όταν έρθει το στάδιο 101, αυτό σταματά (δηλαδή εμφανίζεται η επιλογή συνεχούς φόρτωσης)... Δεν ξέρω γιατί; Θέλω να παίξω το 101 στάδιο της λειτουργίας καριέρας. Είναι αυτό δυνατό ή όχι; Δώστε προτάσεις/λύσεις σε αυτό
Ώρα αιχμής a सीबीएनडीएचजे बीसीबीएच जीएनसी Jhbj