Post by mispcokallara on Feb 11, 2022 20:39:37 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok erőforrás-hack ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Szeritem jojàtèk
Játszhatatlan a sok reklám miatt.Ezért törlöm.
Comics Bob Teka-teki jue
gud
Comics Bob Łamigłówki waw
Wifi mobiladat off és már nincs is reklám
4 csillagot adtam neki, mert jó, de nem volt túl sok szintje egyszerre frissítettem és 1 nap alatt teljesítettem az összes új szintet, akkor egyszerre sok pályát kell csinálni.
A játék hirdetései annyira nem megfelelőek
Ez a játék valójában megszegte a Newton-féle fizikatörvényt 🤣🙌😂
Nagyon jó alkalmazás, de egy probléma néha értelmetlen volt, például amikor a baba sírt, megnyugtattam, de rossz döntés volt! Használnunk kell a szökőkút, reméljük, hogy több szintet fog csinálni
Nagyon szórakoztató a történet, de az egyetlen dolog, amit nem láttam, az az, hogy mi volt a videóban, amikor kiválaszthatod, hogy felveszed a bikinit
Dictators : No Peace Penyelakuan skz
Amikor először játszottam ezzel, azt hittem, rendben van néhány hozzáfűzés, ez rendben van. De nem! Amikor ezt a 25/26-os szintig játszottam, megőrültem, mert megnéztem egy hozzáadást, és továbbra is ugyanazt a hozzáadást mutatja, miután az imént folytatódott!!!! Esküszöm, hogy töröljem az összes hozzáadást, mert megőrülök, nem tudok feljutni a 27. szintre, mert ez folyamatosan történik!!!! Törölni fogom ezt a játékot, mert ez történik, ez a hiba/dolog FOLYAMATOSAN TÖRTÉNIK MEG KELL LEÁLLÍTANI, SZÓVAL KÉRJÜK, TÖRÖLJÖN MEG AZ ÖSSZES HOZZÁADÁST MEGŐRÜLEK!!!!
Ez a játék szórakoztató, de nem olyan hosszú, és 5 óra alatt befejeztem az egész játékot
18-as karikás aranyos játék 🥰
A végén ez áll: "új pályák jönnek a jövő héten, pedig már vagy 4 hete várok! Ha nem, 4,5 csillagot adnék rá
Szórakoztató játék
Baromság👎⭐🚫
Mi ez a 93 utolsó szint ez a játék vége 😭😭 Kérek még szintet 😭😭😭😭😭
A játéknagyonjó i gazhogymost probáltamki
Comics Bob Łamigłówki waw
nagyszerű játék... fantasztikus
KÉRJÜK, ADJA VISSZA A KUTYÁT 😭. Sajnálom, hogy nem vetkőztem le. A 12 évesem letöltötte ezt, és most eltűnt a kutyám. 6 éve le van tiltva, és most kapom ezeket az aljas hirdetéseket. Minden nő, akit levetkőzött, egy nap az alagsoromban van, nincs kaja. A kutyám, prérifarkas, inkább fiam volt, mint ő. Elcserélek neked egy egész 12 éves fiút a kutyámra. Mindig azt hittem, hogy szaglászik, tévedés volt.
Nagyon jó játék, de van néhány hirdetési problémájuk minden hirdetéssel, kérjük, oldja meg ezt a problémát
Ez egy szuper játék és nagyon szép a játék....💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Jó játék, de a sok reklám és egy jelenet nem megfelelő számomra azon kívül, hogy csak 7 vagyok, egyelőre csak 3 csillag
Dögöljetek meg ti parasztok 😷a maszkot meg föl adig is a szátokból nem jön a büz csak tolatok
Jó de a pálya keves
Csak 4 csillagot adok rá, mert csak 68 szint van, kérjük, javítsa ezt a problémát, de a játék 🎮 nagyon érdekes és jó👍 😊😊☺☺😀
Csak ne töltsd le, a hirdetések teljesen SZORSZORÚAK CSAK EGY NŐT KÉNYSZERÍTENI OLYAN CSINÁLÁSRA, AMIT NEM AKAR CSINÁLNI, mint az igazi, most még csak 10 éves vagyok, és rá kell mutatnom, hogy 2021-ben elköltöztünk a rasszizmusból (még mindig rasszista az emberek azonban szeretik az ideket, hogy a mai napig az emberek úgy ítélik meg a bőrszínt, mintha csak hülyeség lenne, őszintén) erre MIÉRT VAN AZ ALKALMAZÁSNÁL 4 CSILLAG Őszintén, 1 CSILLAGNAK. Minél előbb nulla csillag kell, hogy legyen, ami most a mi földünkké válik. Nem fog letölteni!!
Csodálatos játék! De azért adok 4 csillagot, mert: hirdetések. De ha kikapcsolja az internetet, akkor nincs hirdetés: D 2. Néha piszkos a Tbh.
Ez a játék annyira szórakoztató, hogy töltsétek le ezt a képregényt, Bob, ezért értékeltem 5 csillagot
Kár hogy vège különben jó a játék!🙄😕
Jó játék, de nem biztos a kiegészítésekben!
💗❣❣❣❣❣💕💖💗💙💚💛💜💝💞💟
Comics Bob Başsındırma vqkg
Az ötlet maga jó a kivitelezés is jó de nagyszerű hiba hogy tele van reklámmal. A játék minden alkalmat megragad hogy beszúrhasson egy reklámot. Ezért ér jelen2 csillagot.
Sok a reklám. A feladatok megoldása elég érdekes...
Ki vittem az összes pályát és azt írta, hogy jövő héten új színt azóta sem volt semmi!!
A játék jópofa de reklám reklám hátán.... Élvezhetetlen....
A játék jó, de minek ennyi reklám? A hirdetések nagyon gyakran újra megjelennek, ami megtöri a játék menetét és lelkesedését. Ami nagyon irritál!
Nagyon jó kis játék, csak ajánlani tudom mindenkinek
Nagyon jó menni kell át leveleken növelni
Ez a legidiótább játék amit valaha láttam. Nincs értelme se logikája. Ha már csinálnának egy ilyen fajta játékot akkor csak egy PICIT legyen valósághű
Meleken Nagyon Tetszik Játék Öltös Csillag Értéken 👍😊⭐⭐⭐⭐⭐
6. szintre jutottam 7 hirdetéssel és 3 rám kényszerített hirdetésekkel, így sokan még csak nem is élvezhetik a játékot. Tudom, hogy az ingyenes alkalmazásnak hirdetésekre van szüksége, hogy fizessenek érte, de így túl az eltávolítás
imádommmmmmm alegjob játék az egész földön
Comics Bob Başsındırma vqkg
Ha a hirdetések miatt jött telepíteni ezt a játékot, akkor ne tedd, mivel a hirdetések teljesen hamisak, és nem a játék valódi ábrázolása. Emellett annyi reklám van, hogy a játék szinte elviselhetetlenné válik.
Rendben
A legrosszabb játék valaha! Nem megfelelő hirdetéseket tartalmaz, amelyek azt mutatják, hogy Bob egy nőt vesz fel. A játékmenet szörnyű, és minden csak... Ugh. Ne telepítse ezt a játékot, ez időpocsékolás.