Post by fraghardsulnamam on Feb 20, 2022 18:35:38 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 2022 version ▞▞▞
Táto hra bola úžasná, ale keď som reštartoval telefón, prišiel som o všetko, o všetky lietadlá a peniaze, bol som z toho veľmi rozrušený. A teraz sa hra nenačíta, tak som túto hru vymazal, aký vtip.
Dobrá a príjemná herná aplikácia. Video sa však neprehrá alebo sa nepripojí k webovej stránke alebo serveru. A koleso lotérie o ceny sa neotáča, aby si výhru prevzalo. Bol by som vzrušujúcejší, keby koleso lotérie o ceny reagovalo. Opravte tento problém 🙏.
Hral som na tejto hre 6 mesiacov, písal som e-mailom a pýtal som sa, prečo bola cena opravená, je ťažké sa s touto hrou niekam dostať a pokiaľ neminiete peniaze, mysleli by ste si, že vývojári to už opravili alebo aspoň dali odpoveď prečo. Preto nám dávam dve hviezdičky.
Hra sa mi páči, ale je tu pár problémov, ktoré treba vyriešiť. Nedovolí mi roztočiť koleso, aby som získal bonusové zlato. Keď na to kliknem, nerobí to nič. Tiež nemôžete robiť žiadne prevrátenia alebo slučky.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Hərəkət iccw
Hra sa mi veľmi páči, jej grafika je naozaj pekná a stabilná. Ak mám jednu kritiku, povedal by som, že možnosti kontroly neexistujú. Neschopnosť urobiť jednoduchú slučku alebo akýkoľvek manéver. Dúfal som, že budete mať schému ovládania expertov, takže pre mňa je to zabijak hry. Dúfam, že to zmeníte, pretože je to skvelá a stabilná hra. Dám vám na to rekvizity, na ktoré by som rád minul peniaze. Takže dovtedy si to nemôžem užiť tak, ako by som chcel. Skvelá práca na engine hry
Hra sa mi páči, je to zábavný spôsob, ako tráviť čas, ale hra by mohla mať viac podstaty a lepší systém hodnotenia. Tiež výherné koleso je jednoduchý spôsob, ako získať predmety alebo zlato, ale položky by sa mali tiež zmeniť. Celkovo 3 hviezdičky, pretože rád hrám a jeho ovládanie je jednoduché aj pre toho najmenej skúseného človeka, ktorý má rád hry... no veľmi mi to chýba a chcelo by to veľkú aktualizáciu.
Vaša hra je úžasná fantastická úžasná 🤩 Čau tím bojovníkov aisi, mali by ste pridať novú funkciu ako sociálnych priateľov a pridať profilový systém a výherný pomer, pridajte niečo takéto
Hra je naozaj úžasná, jednoduché ovládanie hry a upgrade, ale úroveň admirálskych hovorov upraví čas boja, pretože nemôžete použiť 3 minúty na zabitie 16 bojovníkov
Hra je zábavná, ale koleso s cenami nefunguje, takže po určitom bode nie je možné upgradovať na lepší tryskáč a nemôžete zarobiť dostatok zlata.
Hra je veľmi dobrá, ale cesta upgradu nie je dobrá a životne dôležitá, hra sa stáva monotónnou a potom musíte počkať na upgrade, pretože nemáte dostatok zlata, aby vás mohli nalákať na míňanie peňazí a nákup zlata. nie je vždy dobrá stratégia ..taktiež jej chýba rozmanitosť a angažovanosť ..ak hráte koleso šťastia, dostanete darčeky, ktoré nie sú použiteľné na vašej úrovni ..čo je pre vás strata času pozerať si bezplatné reklamné videá a tiež jeho točením sotva získate zlato .
Hra je najlepšia, ale dávam jej 3 hviezdičky, pretože prvým dôvodom je, že nie je stále aktualizovaná a druhým dôvodom je, že pred dvoma dňami som ju hral a hra sa okamžite zastavila a pri spustení sa objavila správa, že hra sa zastavila hra znova celé moje údaje boli vymazané všetky moje bojové lietadlá boli znova uzamknuté, úrovne boli tiež zamknuté a všetok zostatok peňazí bol tiež vymazaný, opravte to, ale skutočne hra je najlepšia hra pre letectvo.....
Hry sú dobré. Ale po 27. úrovni už nemôžete postúpiť ďalej. Vyžaduje F22 Raptor, ktorý je o 5 úrovní pokročilejší ako ten, ktorý máte. A neexistuje žiadny iný spôsob, ako zarobiť mince okrem sledovania reklám, kde môžete vyhrať 20 000 mincí po zhliadnutí 10-12 reklám, ale potrebujete viac ako 10 miliónov mincí, čo sa zdá nielen nemožné, ale aj smiešne ťažké. Takže teraz odinštalovanie. 👎👎👎👎👎👎👎👎
Všetky hry sú rovnaké na to, aby ste vyhrali a utratili peniaze. Najprv si myslíte, že táto hra je skvelá, ale po získaní niekoľkých lietadiel je nemožné získať nové lietadlá, ak nemíňate peniaze.
Lietadlo, keď zmeníme displej, sa rozmaže pri každej výmene lietadla, musím hru zavrieť a reštartovať. Vyriešte problém
Je to zábavné, ale hra zamrzla pri silnom náraze...obrazovka jednoducho stmavne
Je to dobrá hra. Veľmi sa mi to páčilo. ale musí sa aktualizovať týždenne a mali by existovať nejaké denné, týždenné a mesačné chalangy, aby sa to ešte zlepšilo. Predstavte tiež ďalšie modely prúdových lietadiel, ako je f17 hrom a vlajka rôznych krajín, ako je Pakistan. Zábavnejšie bude, ak medzi krajinami budú zahrnuté aj vojny.
Dávam tomu trochu nižšie hodnotenie, pretože 1) svetlice môžete kupovať iba počas hry, takže to bude trochu rušivé 2) Neukazujú body potrebné na prechod na ďalšiu úroveň dôstojníka, koľko úrovní je 3) V prežití nevysvetlili systém odmeňovania o hviezdach, koľko zlata môžete vyhrať alebo tak niečo. Kde tie hviezdy ukazujú, aké je ich použitie a všetko. Prosím opravte to. Inak sa mi hra veľmi páčila.
hra je super, ale ovládanie je sakramentsky hrozné! citlivosť mi sotva dokáže lepšie mieriť, tiež to nemá veľkú rozmanitosť 😔
Úžasná hra s úžasnou grafikou a ovládaním. Moderné prúdové lietadlá s pokročilými funkciami so systémom CFD sa mi veľmi páčia. Jedna vec nie je dobrá, že musíte sledovať reklamy, aby ste získali moderné lietadlá pre vyššie misie. V režime kampane na úrovni 28 musíte na hranie potrebovať F22 Raptor alebo pokročilejšie lietadlo. Celkovo je hra fantastická a veľmi rád ju hrám.
Dávam tejto hre 2 hviezdičky, pretože je skvelá, ale keď som na úrovni 4 kampane, začína to byť ťažké, súperi sa točia dookola
V prvom rade sú tu dve vážne chyby. Prvý raz, keď sa začiatok hry váš plán neudrží pod kontrolou. Bude ťažké lietať. Druhým problémom je, že protilietadlové delo nie je mnohokrát zobrazené na povrchu. Je pod povrchom. Takže ho nemôžete zničiť, ale odtiaľ môže zničiť vás. Bonus sa tiež zníži, keď sa stanete 1lut.
ACE Pesawat Tempur: Tempur Udara Modern Laga jqy
Grafika = dobrá hrateľnosť = dobrá, ale ovládanie je zlé, prial by som si prispôsobenie joysticku, ale je to dobré
Hra je dobrá, ale keď ju hrám, vždy mi to povie (spojenie sa stratilo). Ale moje spojenie sa nestratilo, moje spojenie je dobré. Čo ti je na hre?!?!
Hra beží dobre, až na jednu vec... Moje zbrane nezasiahnu nepriateľské lietadlá (stále zasiahnu pozemné ciele). To samozrejme robí hru nehrateľnou. To je naozaj zvláštne, pretože v predchádzajúcich aktualizáciách zbrane fungovali dobre.
Jednoduché hranie, získanie lietadiel chvíľu trvá. Lvl 34 na prežitie spôsobí, že samové veže v zemi nebudú zasiahnuté.
Dobrý koncept. Nie skvelé ovládacie prvky. Strašná hrateľnosť. Z nejakého dôvodu po zabití vám ukáže, že lietadlo zbabelcov exploduje, ak ste boli v nočnom skoku, keď ste naňho strieľali, narazíte na zem a zomriete, keď sa ukáže, že jeho lietadlo exploduje. Ovládanie sklonu nie je plynulé. Príliš veľa reklám na hru, ktorá nie je naozaj dobrá.
Táto hra je jednou z najlepších, ktoré som doteraz hral, hra má veľký potenciál, jedna vec, ktorú by som rád videl, je možnosť vylepšovať svoje stíhačky a možnosť joysticku, aby sa lietanie oveľa uľahčilo. , ale je to všade skvelá hra. Pokračujte v dobrej práci chlape.
Zlyhanie pri otváraní, takže musím znova otvoriť, tiež potrebujem aktualizáciu pre viac lietadiel, vylepšenia lietadla (telo), vzhľady celkovo skvelý herný zážitok
Manévre lietadiel nie sú dobré, ako napríklad Suchoj 37 atď.
Dal by som 5 hviezdičiek, ak by nebol problém získať lietadlo pre rôzne úrovne
Má potenciál byť vynikajúci.... nedokáže vypnúť hudbu? Žiadny akcelerometer? Grafika je celkom dobrá!! Chce to viac práce!! Treba odinštalovať!! Skontrolujem, veľa šťastia vývojárom.
Stick War: Legacy Strategie leus
Hra má určité chyby, keď meníte lietadlo .... obrazovka sa zmení na zelenú, keď idete hrať kampaň alebo online zápas
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Action qwz