Post by fraghardsulnamam on Feb 20, 2022 19:03:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Rainbow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni zlato ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Rainbow 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooter Rainbow Puzzle mqr
Mool bhot joote hiii hiii študent seema aare aare aare hiii jo hiii vo gp vi sryy seema aare ar R zyada vo p bp book p BJP BJP bp bp knjiga dobro hiii hiii dobro p BJP bp bp BJP vl ll b hi
Odlična igra, tako sem vesel, da sem prenesel. glasba res pomirjujoča in zvočni učinki tako kul, preprosta igra, a tako zabavna!! vsekakor priporočam
Zakaj prikazuje vse različne popke in so vedno isti stari popki? Ne glede na to, katero spletno mesto prenesete, so enaki preprosti dolgočasni posnetki, a na zaslonu so prikazani različni?
To je zabavna igra, vendar zaklene čas, zato igro izbrišete.
Kakšna popolna izguba časa!! Aplikacija niti ne deluje pravilno - igra se ugasne že po 5 minutah igranja!! 5-KRAT sem stopil v stik z razvijalcem, a se preprosto ne morejo potruditi niti odgovoriti - verjetno se niti niso potrudili prebrati!! Ne izgubljajte časa s tem - igre niti ne boste mogli igrati!!
Odlična igra pomaga ubiti čas.
zabavno ubiti nekaj časa
zelo zabavno igrati in ni veliko oglasov
POSODOBITEV: PREK ODPRTE IGRO PREKINITE Z INTERNETA... USTAVI VEČINO OGLAŠEV. Seveda dobite nadležne oglase, vendar NI POTREBNI NAKUPI ... POPOLNOMA BREZPLAČNO! Dejanska igra je ENOSTAVNA in ZABAVNA. Bubble Witch 3 sem vzel, kolikor sem mogel (stopnja 702, nato se je pojavila naključnost). Želel sem nekaj podobnega, sem našel to. Šele po nekaj dneh sem na nivoju 470. Da, zame je igra enostavna, a zabavna. Mlada oseba bi v tem uživala. Pogosto končam s povprečno 10 streli.
Do danes zjutraj je bilo super, potem pa je postal totalni vrtni festival, takoj odstranjen
"dobra igra za čas 😅 pass"💕
Uživam v igranju te igre, vendar razmišljam o odstranitvi, ker sem se popolnoma naveličal seksističnih, vulgarnih oglasov, ki mi jih pritiskajo med igranjem. Zlasti dvorec Matchington.
Ta igra je zelo sproščujoča. Oglasi so sprejemljivi. Poskrbijo za enostavno, tako da vam ni treba skrbeti za dokončanje uganke. Všeč mi je ta igra. Ohranjanje.
Lepa igra in grafika dobra
Rešitev za oglase, saj nimajo koristi za igralce, je, da se vrnete na svojo domačo stran in se nato znova vrnete v aplikacijo. Ni za kaj. =)
Pridejo reklame na ravni 40 in ne morete se umakniti. Morate ga ugasniti in začeti znova.
Preveč oglasov. Čez nekaj časa se je naveličal
Bubble Shooter Rainbow Пъзели lhag
Bubble Shooter Rainbow پزل vtal
Igral sem Bubble Shooter, nato pa je kar naenkrat začelo postajati počasneje in počasneje, ko sem poskušal narediti potezo. Ali lahko kaj storite glede tega problema. Hvala vnaprej!! 3. julija še vedno imam težave z igranjem te igre. Še vedno ima težave s počasnim premikanjem.
Net Čeprav 5 Slovenščina A Razred Učiteljska
Ukulele The Je Rainbow Over Somewhere Kot
super zabavna igra za vse, hvala
Všeč mi je igra, vendar ne bo delovala po enem tednu ali več čakanja na več ravni.
Čestitam fantje. Za razliko od nekaterih drugih iger z mehurčki ste nam omogočili lepo spremembo tempa. Lepo je uživati v sestavljanki, ki je zabavna in ne frustrirajuća ter pretežka tudi za navdušenega igralca iger. Ni prelahko ali pretežko, skoraj popolno je za uživanje in počitek. Še nisem želel vreči telefona čez sobo. Kdaj prihajajo nove ravni. sem na koncu. Hvala
Resnično ohranja vašo pozornost VENDAR se morate boriti proti »reklam« po končani vsaki ravni. Zelo nadležno in vsak oglas traja 30 sekund.
Bilo bi super, vendar oglasi in ne najdem nikjer, da bi mi bili všeč, plačajte 2 $, da jih izginejo. Poskušam se sprostiti ob glasbi ali Audibeju ali pa sem v službi in neumni oglasi se začnejo vrteti.
Bubble Shooter - 泡泡神射手 - 益智射擊與爆破e 解謎 bozg
Zumas Deluxe 2 is a type of Marble shooter games, where you have to ... takes its idea from the classic Puzzle Bubble and reinvents it in a
Všeč mi je igra, a ko veš, da imaš neposreden cilj, bo šlo, kamor želi
Pomaga mi pri razponu pozornosti Všeč mi je l
Ni tako neverjetno
Toliko OGLASOV!!!!
My little pony igre s levelima - Zivilcourageinnviertel
ta igra 🎮 je zelo dobra in sem vesela.
Beach Buggy Racing 2 እሽቅድድም oji
Časovnik, opravljenih 1500 stopenj, smešno preprostih, tudi tistih, ki so ocenjene kot 'težke' 🤔
Všeč mi je barva in pomaga razmišljati.
Možete se igrati sa šarenim, slatkim ponijima poput rainbow dash, ... Play My Little Pony Friendship Quests Bubble Shooter Game to help the Twilight Sparkle
Igra se niti prvič po prenosu ni odprla. To je neka velika napaka. 👎
Dodaj pridi vsakič, ko igram igro, potem moram priti ven in zapreti igro ter začeti znova
Igra je lepa, vendar bi morali uživati med igranjem katere koli igre, toda v tej igri sem se dolgočasil, zato prosim poskusite nov način, da se med igranjem ne smemo dolgočasiti, zato prosim posodobite igro
Igra je preveč vesela in je tako udobna. Če mi bo dolgčas, bom igral to ...
Friv za 2 igralca - Vahtnca
Sendvič Timko V Kid
bubble / b bl/ n balonček (žvečilnega gumija); me- ... (za rože); clay shooting streljanje na glinaste golobe; ... rainbow / reinbəυ/ n mavrica.
Igra je dobra zabavna, vendar se po nekaj stopnjah noče več nalagati. Treba ga je izbrisati in znova namestiti, zaradi česar je nemogoče priti zelo daleč
Všeč mi je ta igra, vendar dajem samo dve zvezdici, ker samo za to dodaja
Igra mi je zelo všeč, vendar ne prenesem vseh oglasov!!! Po vsaki stopnji!!! Pravzaprav bi plačal za igranje brez oglasov. Pod nobenim pogojem ne bom prenesel NOBENE igre, ki je oglaševana.
Evroviziji, Somewhere over the rainbow lyrics chords ukulele je žalostno novico ... pri katerih Igre Bubble shooter 4 se uporablja britvica za Jih Dušam
... Saksida Goriska , Geografija , Kum Faceboo , Beyblade , Previjanje , Bubble Shooter , Bitcoin Unconfirmed , Porsche Ljubljana , Veliko Afriško , Freecad
Igra se zelo počasi nalaga, preveč oglasov, od katerih jih je nekaj zamrznjenih na zaslonu, zaradi česar se ponastavi. Poleg tega, da je igra zabavna.